Pistoia en kommune i Toscana

Velkommen til vores hjemmeside

Pistoia er en kommune i det nordlige Toscana. Grunden til, at vi har kaldt vores butik for "Pistoia i Næstved" er, fordi Næstved og Pistoia i gennem en lang årrække har haft et meget spændende samarbejde om, at udvikle pædagogikken i vuggestuer og børnehaver. Flere hundrede pædagoger fra Næstved har besøgt Pistoia og har hentet viden og inspiration med hjem, viden og inspiration som er blevet brugt i arbejdet med at skabe udvikling og læring for børnene i Næstved Kommune.
Susan og Alex Klausen, som begge var ansat i Næstved Kommune, udviklede, arrangerede og gennemførte kursus-studierejser til Pistoia og da Alex gik på pension og kurserne ikke længere skulle afholdes, var det vigtigt for os, fortsat at fastholde kontakten til Pistoia. Dette gør vi via studierejser for andre kommuner men også ved at etablere vores butik med gode vine, fantastisk olivenolie og andre gode sager fra området omkring Pistoia.
Vi har på det sidste udvidet med vine fra andre områder og andre lande, så vi nu har et pænt udvalg, som vi kan anbefale.
Vi vil løbende her fortælle lidt mere om Pistoia og hvis nogen får lyst på at besøge byen, står vi gerne til rådighed med gode råd og ideer. For overnatning se f.eks. www.ilgrifone.info som er en hyggelig Bed & Breakfast til en rimelig penge. Der er også "ArteMura" residence, som er et fantastisk gammelt palads med meget smukke og store værelser. Dyrere men kig på www.artemuraresidence.com . Begge ligger helt centralt i det gamle historiske centrum.
Kig ind og få en snak om Pistoia

Velkommen til vores hjemmeside

Heidi Christiansen 03.07.2015 12:17

Alex - jeg vil så gerne have et hold afsted igen i 2016 til Pistoia.
Min mail er : hch@greve.dk
Jeg vil ansøge om midler til turen gennem kompetencepuljen.

Henriette Agerskov 14.05.2014 11:30

Hejsa
Jeg overvejer studie tur i uge 43 for mine ansatte. Vi er 5 i alt og arbejder med psykisk udviklingshæmmede.
Kan du hjælpe med kontakter i Pistora??

| Svar

Nyeste kommentarer

15.10 | 06:55

Hej Berit
Ja vi har Vin Santo fra Casalbosco. Du kan kontakte os på susal.klausen@gmail.com

12.10 | 16:48

Hejsa. Vi var på ferie i Pistoia i sommers og besøgte bl.a CASALBOSCO, hvor vi købte vin. Vi er blevet vilde med dessertvinen (vin Santo). Kan vi købe hos Jer?

03.11 | 13:24

Hej Bente. Den ny olivenolie bliver afsendt fra Toscana i næste uge, så nu varer det ikke så længe. Skal nok skrive ud.

02.11 | 15:12

Hej Susan og Alex🤗. Jeg vil gerne have besked når den nye olivenolie er klar til salg. Kh Bente